Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura preferințele.
Bine. Nu-l arăta din nou
Close
Contactează-ne
/ MITSUBISHI OUTLANDER
Mitsubishi Outlander - bestesellerul din modele Mitsubishi- a devenit și mai atractiv și practic. Combinând siguranța ireproșabilă, calitatea înaltă și tehnologiile verificate în timp, noul model demonstrează cele mai inovative tehnologii marca Mitsubishi Motors.
/ CE ESTE NOU?
Modelul Mitsubishi Outlander din anul 2019, a primit o serie de îmbunătățiri vizuale și tehnice care vor permite proprietarilor să utilizeze mașina cu un confort și o comoditate deosebită.
Design modernizat
Partea anterioară a crossover-ului este încadrată în noul concept de design mondial al mărcii Mitsubishi Motors: o grilă de radiatoare îmbunătățită, un design mai modern al barelor de protecție.
Scaune noi
Scaune cu un profil nou, dotate cu suport lateral îmbunătățit.
Port USB suplimentar
La modelul din noul an, conectorul USB a fost mutat pe panoul frontal și a fost adăugat și un conector USB pentru pasagerii din spate (versiuni cu Mitsubishi Connect).
Conducte de aer pentru pasagerii din spate
Mitsubishi Outlanderîși mwnținw capacitatea de a oferi confortul maxim.
Noile jante R18
Noul design al janetlor a devenit o continuitate a schimbărilor în exteriorul atuomobilului.


Optica anterioară nouă
Automobilul se deosebește de predecesorul său prin designul expresiv al farurilor din față în combinație cu lumina LED.
Produs în Japonia
Automobilele Mitsubishi pentru piața din Republica Moldova sunt produse exclusiv în Japonia.
Liniște și confort în fiecare călătorie
Mașina a primit o izolare fonică îmbunătățită în spate și un nivel redus de zgomot din partea motorului, ceea ce crește confortul acustic în cabină. Setările modernizate de suspensie și direcție au avut un efect pozitiv asupra vitezei de reacție a mașinii la comenzile șoferului, precum și asupra nivelului de confort al conducerii.
/ EXTERIOR
Noul Mitsubishi Outlander continuă să dezvolte conceptul sportiv de designDynamic Shield.

Partea anterioară a crossover-ului este încadrată în noul concept de design mondial al mărcii Mitsubishi Motors: o grilă de radiatoare îmbunătățită, un design mai modern al barelor de protecție. Mașina diferă de predecesorul său în designul expresiv al farurilor în combinație cu lumina LED, un design modernizat al jantelor, dar rămâne a fi ușor de recunoscut.
/ INTERIOR
Designul laconic al interiorului mașinii este determinat de caracteristicile de bază ale practicului și confortului și combină materiale de înaltă calitate și tehnologie modernă. Eforturile semnificative ale Mitsubishi Motors au avut ca scop reducerea nivelului de zgomot în cabină, iar tabloul de bord și ergonomia scaunului șoferului au fost crescute, cu luarea în considerare posibilitatea unei concentrări îmbunătățite în timpul conducerii.

În salonul spațios și versatil al Mitsubishi Outlander, orice călătorie va fi o plăcere. Mitsubishi Outlander rămâne să ofere confort maxim și spațiu plăcut.
. Culoare nouă
Mitsubishi Outlander în configurația 2.4 MIVEC Ultimate 4WD CVT este disponibil și cu tapițeria salonului combinată – piele naturală și sintetică în culoarea bej.
Visul tău
devine realitate!
Completează formularul și solicită test drive
/ MITSUBISHI Outlander
Mitsubishi Outlander oferă plăcere, funcționalitate, un nivel ridicat de confort și cea mai bună siguranță din clasă (5 stele în EURO NCAP și Top Safety Pick 2018 în versiunea IIHS).

Noul Mitsubishi Outlander - bestseller-ul gamei Mitsubishi - a devenit și mai atractiv și practic. Combinat cu o fiabilitate de neegalat, o calitate înaltă și tehnologii testate în timp, modelul demonstrează evoluțiile tehnologice inovatoare ale Mitsubishi Motors.
/ OFERTA DE PREȚ
Alegeți cea mai bună opțiune
Aflați mai multe despre noile opțiuni ale mașinii
/ DE LA 21.900$
/ CUTIE AUTOMATĂ
/ PRODUS ÎN JAPONIA
/ GARDĂ LA SOL 215 MM

© Autospace.Toate drepturile rezervate
str.Bucuriei 18a Chișinău, RM