Noutăți

Noul MINI Aceman.

Crossover expresiv cu proporţii compacte.

Cu partea frontală atractivă, contururile robuste şi statura atletică, modelul crossover MINI sportiv simbolizează agilitatea şi prezenţa sigură de sine. Măsurând 4,07 metri în lungime, 1,75 metri în lăţime şi 1,50 metri în înălţime, MINI Aceman este poziţionat între MINI Cooper şi MINI Countryman.

Design distinctiv al caroseriei cu detalii atractive.

Designul suprafeţelor de la MINI Aceman contribuie la claritatea şi prospeţimea stilului estetic al noului model. Suprafeţele întinse ale caroseriei sunt accentuate de linii precise şi unghiuri robuste. În timp ce face o declaraţie progresivă, linia MINI Aceman creează, de asemenea, o legătură cu istoria mărcii, permiţându-i să fie identificat instantaneu ca MINI.

Utilizarea creativă a spaţiului, reinterpretată: MINI marchează premiera primului model crossover pentru segmentul premium al clasei mici. Noul MINI Aceman combină dimensiunile exterioare compacte cu cât mai mult spaţiu posibil pentru ocupanţi şi o propulsie electrică. Rezultatul este o interpretare contemporană a viziunii de bază a lui Sir Alec Issigonis, inventatorul clasicului Mini: utilizarea maximă a spaţiului cu o amprentă minimă, combinată cu un concept modern de propulsie. Designul progresiv al noului MINI Aceman oferă spaţiu pentru cinci locuri confortabile pe o lungime a automobilului de puţin peste patru metri. MINI se bazează pe tehnologii inovatoare pentru a îmbunătăţi interiorul cu o experienţă de utilizator digitală captivantă, în timp ce propulsia electrică a MINI Aceman oferă un impuls proaspăt sentimentului go-kart caracteristic MINI. Combinate cu sistemele moderne de asistenţă şi designul distinctiv, valorile tradiţionale ale mărcii deschid calea unui viitor MINI exclusiv electric.

Back to list

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *