Noutăți
BMW 3.0 CSL

BMW 3.0 CSL – model aniversar special în ediţie exclusivă.

Pe măsură ce anul aniversar se apropie de sfârşit, BMW M GmbH prezintă cel mai exclusivist model special produs vreodată de companie – o capodopera de inginerie care întruchipează esenţa a 50 de ani de pasiune pentru curse şi îşi exprimă rădăcinile istorice într-o denumire legendară a modelului.

BMW 3.0 CSL combină un design unic cu o experienţă de performanţă puristă pe două locuri. Aduce în prezent, ca model exclusiv produs într-o serie foarte limitată legendarul model creat în anii 1970, un automobil conceput pentru plăcerea de a conduce pe şosea, dar care foloseşte tehnologia din motorsport.

BMW 3.0 CSL a fost dezvoltat cu intenţia de a combina ce a fost mai bun în cele cinci decenii de experienţă în curse a BMW M GmbH într-un automobil excepţional. Toate faţetele caracterului său – eleganţa dinamică a exteriorului, un cockpit clasic de maşină sport, construcţia uşoară inteligentă, un motor cu şase cilindri în linie, combinaţia puristă de transmisie manuală şi tracţiune spate – se bazează pe principiile consacrate ale unui automobil BMW M. Aceste elemente sunt completate de cele mai noi tehnologii pentru a produce un automobil emblematic care să definească marca ce a avut succes de 50 de ani. O călătorie cu un BMW 3.0 CSL nu este doar o experienţă exclusivă de înaltă performanţă, ci şi o întâlnire emoţionantă cu istoria şi prezentul celei mai puternice litere din lume.

Back to list

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *