Noutăți

Plăcerea de a conduce o decapotabilă cu zero emisii: primul MINI Cooper SE Cabriolet electric.

În urma reacţiilor pozitive cu privire la unicatul prezentat în vara anului 2022, MINI continuă acum cu o serie mică MINI Cooper SE Cabriolet care reprezintă un alt pas mare în direcţia mobilităţii electrice. Din aprilie 2023, MINI Cooper SE Cabriolet va fi disponibil în Europa într-un număr limitat de 999 de unităţi.

MINI Cooper SE Cabriolet este disponibil în Enigmatic Black şi White SIlver. Mânerele uşilor, semnalizatoarele laterale şi contururile farurilor şi ale stopurilor sunt finisate în Resolute Bronze. Siglele MINI şi literele modelului sunt decorate în nuanţa Piano Black. Sigla E, cunoscută de la MINI Cooper SE, se găseşte pe spoilerul faţă şi în spate, subliniind astfel vizual plăcerea de a conduce fără emisii locale.

Sentiment go-kart electrizant

Cu o lungime de 3.863 mm, un ampatament de 2.495 mm, o lăţime de 1.727 mm şi o înălţime de 1.455 mm, dimensiunile, inclusiv portbagajul cu volum de încărcare de 160 l, rămân neschimbate faţă de MINI Cabriolet cu motor convenţional. Motorul electric de 135 kW/184 CP provine de la centrele de competenţă în mobilitate electrică ale BMW Group din Dingolfing şi Landshut. Dimensiunile sale mici permit o distribuţie deosebit de armonioasă a sarcinii pe punţi şi favorizează manevrarea agilă şi uşor de controlat. Propulsia electrică accelerează MINI Cooper SE Cabriolet de la 0 la 100 km/h în 7,3 secunde.

Cu o autonomie de 201 de kilometri determinată în ciclul de testare WLTP, excursiile cu decapotabila sunt posibile cu mult dincolo de limitele oraşului. Până la 30 km/h, soft topul din material textil, alimentat electric şi, prin urmare, deosebit de silenţios, în stilul MINI Yours, cu model Union Jack tipic, poate fi deschis, închis sau fixat ca un acoperiş glisant.

Back to list

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *