Noutăți

Naomi Campbell devine creator pentru campania de comunicare a lansării primului BMW XM.

Campania de comunicare a lansării noului BMW XM, primul automobil de înaltă performanţă cu propulsie M HYBRID, va fi demarată de BMW împreună cu parteneri creativi puternici şi independenţi. În prim plan: Naomi Campbell, model, actriţă, inovator cultural şi una dintre cele mai influente figuri de pe scena modei internaţionale din ultimele patru decenii. Cu ea în calitate de cocreator, comunicarea la nivel mondial pentru lansarea pe piaţă a BMW XM sub sloganul “Dare to be You” (Îndrăzneşte să fii Tu) pune în prim plan stilului de viaţă extrovertit şi independenţa asumată. Primul BMW XM, în egală măsură, este o declaraţie de design extrovertit, dar totodată este pionierul performanţei maxime cu propulsie electrificată.

“Sloganul BMW M – «Dare to be You» – m-a atras imediat pentru că descrie exact atitudinea de încredere care este necesară pentru progres şi schimbare pozitivă”, declară Naomi Campbell. Un punct important al colaborării cu marca germană este un model unic al BMW XM cu un design semnat Naomi Capbell, model ce urmează să fie prezentat în cursul anului 2023.

Preluat din cursele de anduranţă şi folosit pentru prima dată într-un model de producţie, sistemul de propulsie M HYBRID al BMW XM generează o putere totală de 480 kW/653 CP. Din toamna anului 2023, ca model special BMW XM Label Red şi cu o putere maximă de 550 kW/748 CP, ducând şi mai departe limita performanţelor BMW M GmbH.

Back to list

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *