Noutăți

Noul BMW X2.

BMW X2 este automobilul care a introdus pentru prima dată conceptul Sport Activity Coupé (SAC) în segmentul compact premium. Acum urcă pe scenă a doua generaţie cu un design și mai extrovertit, mai sportivă şi cu tehnologii de avangardă. Dimensiuni semnificativ mai mari şi silueta pronunţată de coupé arată clar în designul său exterior saltul de dezvoltare făcut de noul BMW X2. Caracterul progresiv al noului model este evident şi în varianta electrică BMW iX2, precum şi într-o gamă largă de sisteme care permit condusul semiautonom şi parcarea autonomă, precum şi în serviciile digitale inovatoare oferite de noul BMW iDrive cu QuickSelect şi sistem de operare BMW 9.

Noile BMW X2 şi BMW iX2 vor fi produse în mod flexibil pe o singură linie de asamblare la uzina BMW Group din Regensburg. Bateriile de înaltă tensiune pentru varianta de model electric sunt fabricate tot la Regensburg. Noul BMW iX2 face ca BMW Group să accelereze suplimentar mobilitatea electrică. În plus, caracterul premium progresiv al modelului SAC compact este subliniat de progresele suplimentare în dezvoltare durabilă, care cuprind întregul ciclu de viaţă al automobilului – de la producţia care folosește eficient resursele, trecând prin faza de utilizare, până la reciclarea ulterioară.

Noul BMW X2 are un design distinctiv, expresiv din punct de vedere vizual, care arată o diferenţiere clară faţă de modelul Sports Activity Vehicle (SAV) al mărcii, BMW X1. Prin urmare, poate fi identificat instantaneu ca un Sports Activity Coupé (SAC) autentic.Noul BMW X2 a crescut cu 194 de milimetri în lungime faţă de predecesorul său, până la 4.554 de milimetri, cu 21 de milimetri în lăţime, până la 1.845 de milimetri, şi cu 64 de milimetri în înălţime, până la 1.590 de milimetri. În plus, ampatamentul său extins şi ecartamentele mai largi aduc beneficii de spaţiu atât pentru cele cinci locuri, cât şi pentru portbagaj. Noul X2 are o capacitate maximă de încărcare ce variază între 560 şi 1.470 de litri, în funcţie de varianta de model. BMW iX2 oferă între 525 şi 1.400 de litri.

Back to list

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *